Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рівненській області від удару струмом померла дитина

16 серпня 2018 р., 20:26

Двоє дітей, семи і чотирьох років, гралися на вулиці поблизу трансформаторної станції, розташованої у дворі багатоквартирних будинків на вулиці Київська.

У Рівному в обласній дитячій лікарні помер 7-річний хлопчик, якого доставили медики з діагнозом "ураження електричним струмом". Хлопчик помер у четвер, 16 серпня, близько 14:00, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Попередньо встановлено, що двоє дітей, семи і чотирьох років, гралися на вулиці поблизу трансформаторної станції, розташованої у дворі багатоквартирних будинків на вулиці Київська. Старший із хлопчиків взявся за провід з пошкодженою ізоляцією і отримав ураження струмом."Його доставили в лікарню, проте, попри реанімаційним заходам, його життя врятувати не вдалося", - повідомили в поліції.Медики констатували смерть дитини. У поліції почали досудове розслідування за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство дитини) Кримінального кодексу України. На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють всі обставини події.Нещодавно в Києві біля станції метро Берестейська від удару струмом на залізниці загинула дитина.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp