Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Британії загинув у ДТП особистий лікар Єлизавети II

16 серпня 2018 р., 20:30

67-річний чоловік на своєму велосипеді зіткнувся з вантажівкою в центрі Лондона. Поліція заявила, що велосипедист помер на місці.

Особистий лікар королеви Великої Британії Єлизавети II Пітер Фишер загинув у середу внаслідок дорожньо-транспортної події в Лондоні, пише УНН з посиланням на Reuters.Повідомляється, що 67-річний чоловік на своєму велосипеді зіткнувся з вантажівкою в центрі Лондона. Поліція заявила, що велосипедист помер на місці.У Букінгемському палаці заявили, що королева була поінформована про смерть лікаря.Королеві Єлизаветі II зробили операціюГазета The London Evening Standard заявила, що Фишер був експертом у сфері гомеопатії і працював гомеопатичним лікарем британського монарха протягом 15 років.Нагадаємо, 20 липня біля Техаського медичного центру в Г'юстоні невідомий застрелив лікаря-кардіолога колишнього президента США Джорджа Буша-старшого.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp