Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що потрібно знати військовозобов’язаному при мобілізації (ДОКУМЕНТ)

3 серпня 2014 р., 19:23

Тема мобілізації гостро і не без криків обговорюється на Закарпатті. А тому інформовання населення тут найнеобхідніше.

Брошуру-пам’ятку "Що потрібно знати військовозобов’язаному при мобілізації" підготували для громадян України працівники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

У пам’ятці висвітлюються окремі питання щодо проходження військової служби в особливий період, мобілізації, строків і порядку її проведення, проходження служби, звільнення і демобілізації та грошового забезпечення військовослужбовців.

У брошурі подано порядок надання пільг та гарантій соціального захисту громадян, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, роз’яснюються деякі питання щодо визнання військовослужбовців ветеранами війни, а також надруковано перелік установ та організацій, куди можна звернутися за допомогою.

З повним текстом брошури-пам'ятки можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Уповноваженого у розділі “Матеріали“ (формат брошури, формат A4).

Нагадаємо, що на Закарпатті жінки й надалі протестують проти мобілізації їхніх синів та чоловіків, а керівництво області заявляє про обов’язкову мобілізацію військовозобов’язаних переселенців. У разі відмови переселенців у мобілізації їх відправлятимуть на попереднє місце проживання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp