Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Авдіївку почали подавати газ

20 серпня 2018 р., 17:52

Фактично роботи з підключення почалися в суботу, 18 серпня. За цей час газ отримав 21 абонент у приватному секторі Авдіївки і 30 - у селищі Нетайлове.

Газ почав надходити в місто Авдіївка через понад рік після пошкодження сепаратистами газопроводу. Про це повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць у понеділок, 20 серпня."Авдіївка отримала газ. Зараз тривають роботи з перевірки систем газопостачання та підключення абонентів у багатоповерхівках... Зусилля газівників зосереджені на Авдіївці, завтра обіцяють розпочати роботи в одному-двох селищах Ясинуватського району", - написав він на своїй сторінці у Facebook.За словами Куця, фактично, роботи з підключення почалися в суботу, 18 серпня. За цей час газ отримав 21 абонент у приватному секторі Авдіївки і 30 - у селищі Нетайлове.При цьому чиновник, з посиланням на працівників облгазів, вказав, що роботи ускладнюють люди, які не хочуть допускати газівників у свої будинки. Він просить жителів стежити за оголошеннями у своїх населених пунктах, забезпечувати доступ працівникам облгазів до газового обладнання - всі вони в уніформі, при собі мають відповідні посвідчення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp