Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканець Дніпропетровщини вкрав автівку у мукачівця і вчинив на ній ДТП

21 серпня 2018 р., 12:20

Поліція розшукала транспортний засіб

Вчора, 20 серпня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 31-річного мешканця м. Мукачево про те, що за час його відсутності, коли він перебував на відпочинку, у нього викрали автомобіль марки «Mercedes-Benz».

Як з’ясували поліцейські Мукачівського відділення, до угону машини причетний знайомий потерпілого, мешканець м.Кривий Ріг. 33-річний чоловік тимчасово гостював у мукачівця і мав доступ до його автомобіля. Також працівники поліції встановили, що у період відсутності господаря, мешканець Дніпропетровщини викрав автомобіль і скоїв на ньому автомобільну аварію. Правоохоронці розшукали транспортний засіб.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Речовий доказ – викрадений автомобіль з пошкодженнями характерними для ДТП у поліції вилучили та помістили на спецмайданчик Мукачівського відділення. У справі триває досудове розслідування.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp