Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На потяг "Київ-Рахів" квитків не залишилося

4 серпня 2014 р., 11:38

Потяг із таким сполученням почав курсувати вчора.

Новий поїзд сполученням Київ - Рахів - Київ № 457/458 сформований з 12 пасажирських вагонів: 5 купейних та 7 плацкартних вагонів, які підготувала Південно-Західна залізниця. Вчора між Києвом та туристичним містом Рахів, що на Закарпатті, почав курсувати прямий поїзд № 457/458. Він відправився із столичного вокзалу о 15:39 та прибуде до Рахова наступного дня о 10:56. Про це повідомили УНН у прес-службі "Укрзалізниці". Пасажири викупили усі 560 місць у поїзді. "Із Києва поїзд курсуватиме по непарних числах через день, із Рахова - через день по парних. Із Рахова поїзд вирушатиме о 12:08 та прибуватиме до Києва о 7:00. Поїзд робитиме зупинки, зокрема, на станціях Чортків, Хмельницький, Тернопіль, Ворохта, Заліщики, Коломия, Яремче та Вінниця", поінформували у прес-службі. 

Поїзд сполученням Київ - Рахів - Київ № 457/458 сформований з 12 пасажирських вагонів: 5 купейних та 7 плацкартних вагонів, які підготувала Південно-Західна залізниця. "Завдяки новому залізничному маршруту пасажири можуть без пересадок доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини - зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було пересідати на поїзд у Львові", - підкреслили у прес-службі. До слова, рішення про призначення прямого поїзда Київ-Рахів прийняв генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк на зустрічі із громадськими активістами. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp