Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленький закарпатець опинився під колесами авто

4 серпня 2014 р., 12:03

Наразі 9-річна дитина перебуває в лікарні.

Вчора, 03 серпня 2014 року, на об’їзній дорозі м. Ужгород сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участі 9-ти річного хлопчика.

Автомобіль марки «Хюндай», який рухався в напрямку Перечинського району, не доїжджаючи до кафе «Севан», здійснив наїзд на пішохода. Хлопчик 9-ти років, перелізши через залізну огорожу на узбіччі, перебігав дорогу з ліва на право в напрямку руху автомобіля.

В наслідок ДТП хлопчик, з численними травмами, "каретою" швидкої допомоги був доставлений в Ужгородську центральну міську клінічну лікарню у дуже важкому стані.

На сьогоднішній день стан хлопчика залишається стабільно важким.

Причини та подробиці ДТП встановлює слідство.

Державтоінспекція Закарпаття вкотре звертається до водіїв – дотримуйтесь Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість, адже за цим стоїть чиєсь життя. А також, шановні батьки! Не залишайте без нагляду дітей на дорозі. Розкажіть про елементарні правила безпеки. Поясніть, що дорогу треба переходити переконавшись, що всі водії їх бачать і ні в якому разі не бігти! Бережіть своїх дітей!
УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp