Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українські військові піддалися примусу

4 серпня 2014 р., 12:12

Через пошкодження техніки і закінчення патронів

На територію Росії вимушено відступила група військовослужбовців 72-ї моторизованої бригади. Про це повідомив речник прес-центру антитерористичної операції на Донбасі Олексій Дмитрашківський. За його словами, у військових закінчилися патрони під час бою з терористами. "Військовослужбовці 72-ї бригади розділилися на дві частини. Одна з них прорвала кільце терористів, інша частина військовослужбовців прикривала цих військовослужбовців. Потім в одній з частин закінчилися патрони і припаси. Була пошкоджена військова техніка, яка перебувала на полі бою. Після цього особовий склад був змушений виїхати до району пункту пропуску Росії. За останніми даними, військовослужбовці перебувають на території РФ. Кількість військовослужбовців уточнюється", - заявив він. 

У свою чергу, представник прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області Василь Малаєв заявив, що йдеться про відступ 438 українських військовослужбовців. Раніше повідомлялося, що напередодні з території РФ був здійснений обстріл позицій українських військових біля Червонопартизанська.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp