Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві з'явилися поліцейські на мотоциклах

24 серпня 2018 р., 09:05

Головним завданням нового підрозділу патрульних стане прибуття до важкодоступних місць.

Надалі аналогічні патрулі створять ще в трьох містах.У Києві в четвер, 23 серпня, 16 патрульних поліцейських виїхали на перше патрулювання на новому транспорті. До цього вони пройшли двомісячні курси із водіння мотоциклів, повідомляє прес-служба МВС.
Зазначається, що сертифікати інструкторам вручили начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції Євген Жуков і посол Канади в Україні Роман Ващук.
За словами Жукова, основною функцією нового підрозділу патрульних на мотоциклах стане прибуття до важкодоступних місць - тобто туди, куди довго не зможе проїхати автомобільний патруль. Переважно це буде швидкий приїзд патрульних на місце ДТП.
"Вони будуть "розвантажувати" дорогу, звільняти і організовувати проїзд іншого транспорту. Це маневрений транспорт, який першим прибуває на місце події", - розповів Жуков.
За словами Романа Ващука, українські делегації відвідували під час навчань Канаду, де звертали увагу на якість роботи поліцейських на мотоциклах Торонто і Оттави. Ці інструктори готували українських патрульних.
Як зазначили в МВС, згодом поліцейські наряди на мотоциклах самі стануть інструкторами для своїх колег. Крім того, аналогічні патрулі в майбутньому з'являться в Одесі, Харкові та Львові.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp