Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ердоган пообіцяв підтримувати суверенітет України

24 серпня 2018 р., 09:39

Президент Туреччини запросив Петра Порошенка у свою країну на засідання Стратегічної ради високого рівня.

Туреччина продовжуватиме підтримувати і розвивати стратегічні відносини з Україною. Про це йдеться в привітанні президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана на адресу його українського колеги Петра Порошенка та українців у зв'язку з 27-ю річницею незалежності України."Наші відносини зі стратегічним партнером України зміцнюються в кожній галузі, а давня дружба між нашими народами поглиблюється з кожним днем. Нам дуже приємно спостерігати за взаємною волею, яку ми виявляємо для виведення нашої співпраці на ще вищий щабель. 

Туреччина й надалі підтримуватиме незалежність, територіальну цілісність і суверенітет України", - йдеться в привітанні.Ердоган запросив Порошенка відвідати Туреччину, щоб провести восени наступне засідання Стратегічної ради високого рівня. Також він побажав українському народу благополуччя і добробуту.Раніше з Днем Незалежності України привітали президент США Дональд Трамп, президент Франції Еммануель Макрон, президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, король Нідерландів Віллем-Олександр, король Швеції Карл XVI Густав, король Бельгії Філіп, генерал-губернатор Австралії Пітер Косгроув, президент Латвії Раймондс Вейоніс , президент Італії Серджіо Маттарелла та інші світові лідери.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp