Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За землю у закарпатки вимагали 80 тисяч

4 серпня 2014 р., 17:21

За свої дії голова села відповість перед законом

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили голову сільської ради одного з населених пунктів Ужгородщини, яка вимагала від місцевої мешканки гроші за сприяння у виділенні трьох земельних ділянок сільськогосподарського призначення (загальною площею3,02 га) для ведення особистого господарства.

Встановлено, що сільський голова запровадила незаконний механізм виділення земельної ділянки. Зокрема, посадова особа сільради запропонувала заявниці оформити земельну ділянку у власність без відома Головного управління Держземагентсва в Закарпатській області шляхом внесення недостовірних відомостей у документацію. Крім того, голова села вирішила приховати від інших мешканців реальну площу ділянки, що передається одній особі, та запропонувала розділити її на три частини і оформити їх на підставних осіб. За свої «послуги» посадовець вимагала від місцевої мешканки 80 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

1 серпня ц.р. у кабінеті нотаріуса під час оформлення договору співробітники СБУ затримали голову сільради після отримання нею від заявниці частини грошей – 30 тисяч доларів США.

За матеріалами СБУ органами прокуратури посадовій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.







Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp