Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За народження дитини у закарпатця попросили 4 тисячі

4 серпня 2014 р., 20:01

Лікар захотів надати допопогу за хабар

Лікар просив гроші за пологи дружини

До Берегівського РВ УМВС звернувся із заявою 26-річний мешканець м.Берегово, який повідомив про те, що лікар-гінеколог Берегівської ЦРЛ вимагає від нього неправомірну вигоду в розмірі 4000 гривень за госпіталізацію та надання належної медичної допомоги під час пологів його дружині, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Сьогодні, 4 серпня, працівниками підрозділу ДСБЕЗ УМВС було задокументовано даний факт отримання неправомірної вигоди в розмірі 2000 грн. лікарем-гінекологом Берегівської ЦРЛ. Він одержав половину обумовленої суми, але був викритий правоохоронцями.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди). На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру лікарю в учиненні вказаного кримінального правопорушення. Якщо його вину буде доведено в суді, він може опинитися за гратами на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

До речі, сам заявник у минулому проходив службу у прикордонних військах і тепер знову може бути призваний в зону АТО. Тому шокує той факт, що в наш складний час знаходяться люди, тим паче медики, які замість того, щоб допомогти майбутньому захиснику, ладні здерти з людини останню сорочку…

Слідство у справі триває, воно повинно з′ясувати, чи був цей факт одиночним, чи мали місце й інші.

Нове Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp