Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівця, який скоїв розбійний напад, отримає покарання

5 вересня 2018 р., 13:15

За вчинене чоловіка можуть позбавити волі до 10 років.

Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу (ч. 3 ст. 187 КК України).

Встановлено, що 24 серпня 2018 р., непомітно підкравшись до продавчині торгового закладу, підозрюваний, приклавши до шиї жінки ніж, наказав їй мовчки віддати йому всі наявні кошти. Коли ж потерпіла спробувала дати нападнику відсіч, підозрюваний вдарив її навідмаш ножем, спричинивши легкі рани долоні.Далі нападник зв’язав жінку, яка опиралась та втік викравши з її сумки трохи більше п’яти тисяч гривень.Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області.Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України - напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу та з погрозою застосування такого насильства (розбій), вичинений особою, яка раніше вчинила розбій, поєднаний з проникненням у інше приміщення.Згідно санкції інкримінованої підозрюваному статті, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp