Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево Героя не забуде (ФОТО)

7 вересня 2018 р., 17:05

Герої не вмирають

Сьогодні, 7 вересня 2018 року, відбулися урочисті заходи зі встановлення меморіальної дошки учаснику АТО Стецю Павлу Івановичу, головному сержанту взводу 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, який брав участь в антитерористичній операції на сході України і загину смертю Героя 25 листопада 2014 року.

{g}

Багато теплих слів було сказано на адресу нашого земляка, якого за “особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України” нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступені (посмертно), а рішенням сесії Мукачівської міської ради посмертно присвоєно високе звання Почесного громадянина міста, а також його матері Ганни Юріївни Стець та педагогічного колективу ЗОШ №6, які виховали сміливого та відданого своїй Вітчизні сина-патріота, який не пошкодував свого життя за нашу свободу та незалежність.
Поважне духовенство, очолюване отцем Віктором Місо освятили меморіальну дошку, а рідні та друзі, вчителі та учні поклали квіти та запалили лампадки, вшанувавши його світлу пам`ять.
Після звершення урочистостей відбулася панахида на могилі Героя, що знаходиться на Алеї Слави центрального кладовища нашого міста .

Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp