Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі поранені двоє військових

7 вересня 2018 р., 19:26

З початку доби військові зафіксували вісім обстрілів. Під артобстріл потрапили позиції біля Кримського.

У п'ятницю, 7 вересня, у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі були поранені двоє військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Так, станом на 18-у годину на Донбасі зафіксовано вісім обстрілів з боку противника. Зокрема, обстріли велися з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.Сьогодні під обстрілами опинилися українські позиції в районі Щастя, Кримського, Катеринівки, Південного, Гнутового і Водяного."У результаті обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в повідомленні.Раніше в штабі ООС повідомили, що під обстріл з важкої артилерії потрапили позиції в селі Кримське Луганської області."Руйнувань і постраждалих серед мирного населення не зареєстровано", - йдеться в повідомленні.Загалом було зафіксовано десять розривів снарядів калібру 152 мм, два з яких потрапили в річку Сіверський Донець, інші - на околиці Кримського.Зазначимо, минула доба на Донбасі пройшла без втрат, зафіксовано 28 обстрілів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp