Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ФСБ заявили про затримання двох українських моряків (ФОТО)

11 вересня 2018 р., 08:00

Українських моряків затримали на 48 годин.

Російські прикордонники затримали двох громадян України - рибалок, які нібито самостійно припливли в анексований Крим.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на інформацію ФСБ у понеділок, 10 вересня.

Стверджується, що інцидент стався біля берегової лінії озера Сиваш у районі села Стефанівка Джанкойського району. Українці припливли на моторному човні із села Стрілецьке в Генічеському районі Херсонської області.

"Іноземні громадяни повідомили що, вийшовши на риболовлю, вирішили навмисно причалити до берега Криму для налагодження дружніх стосунків та обміну досвідом з кримськими рибалками", - йдеться в повідомленні.

На борту човна було виявлено близько 20 кілограмів риби.

"На цей час обидва громадянина, відповідно до російського законодавства, затримані на термін до 48 годин для підтвердження їхньої особи, повного витвереження і встановлення всіх обставин скоєного правопорушення", - додали у ФСБ.

Нагадаємо, що в кінці серпня в Криму затримали українське риболовецьке судно ЯОД-2105 з чотирма членами екіпажу. Зараз воно утримується на прикордонній заставі Севастополь.А в травні біля берегів Криму був затриманий український траулер ЯМК-0041. Проти капітана судна порушено кримінальну справу про браконьєрство, пізніше чоловіка заарештували. Капітан не визнав свою провину й оскаржив арешт у Верховному суді Криму.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp