Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві відповіли на закид Кремля щодо ув'язнених (ФОТО)

11 вересня 2018 р., 08:25

У Києві відповіли на заяву Кремля щодо ув'язнених.

Це Росія не готова до розблокування питання обміну заручниками, заявила народний депутат Ірина Геращенко.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко у відповідь на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про неготовність України до обміну заручниками заявила, що це Росія не готова до розблокування питання обміну. Про це Геращенко написала у Facebook.

Вона зазначила, що особисто тричі надсилала листи представникам РФ у тристоронній контактній групі Борису Гризлову й Азамату Кульмухаметову, а також "десятки разів" піднімала це питання в Мінську.

Геращенко нагадала, що також листи російських ув'язнених відправляла своїй колезі Тетяні Москальковый омбудсмен України Людмила Денысова.

Крім того, зазначені звернення були передані російській стороні дипломатичними каналами.

"Відповідь Пєскова означає тільки одне: Кремль не готовий до розблокування процесу звільнення заручників, - і все там вирішує одна людина - Путін", - додала вона.

При цьому віце-спікер Верховної Ради зазначила, що представники України будуть зачитувати ці листи на всіх міжнародних майданчиках.

Раніше в Києві заявили, що 22 громадянина Росії написали звернення до голови РФ з проханням обміняти їх на українських політв'язнів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp