Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці провели Тиждень безпеки для маленьких школярів Іршавщини (ФОТО)

11 вересня 2018 р., 16:15

Поліцейські Іршавщини завітали до школи села Білки.

У загальноосвітній школі села Білки, що на Іршавщині, учні беруть участь у заходах, приурочених до Тижня безпеки дорожнього руху. Разом з інспектором ювенальної превенції Яною Горзов діти вивчали класифікацію дорожніх знаків та правила дорожнього руху.
Сьогодні, 11 вересня, інспектор ювенальної превенції Іршавського відділення поліції зустрілася з учнями Білківської школи. Разом із педагогічним колективом школи поліцейська організувала Тиждень безпеки дорожнього руху.

Кожного дня школярі беруть участь у заходах, покликаних привернути увагу неповнолітніх до необхідності дотримуватися правил як пішоходами, так і водіями транспортних засобів.
Сьогодні ж учні шостих класів вивчали класифікацію дорожніх знаків, пригадували значення кожного з них. Інспектор розповідала дітям, як вони повинні поводитися в якості пішоходів і з якого віку мають право користуватися різними транспортними засобами.

Яна Горзов зауважила, що діти серйозно поставилися до вивчення теми. Про це свідчить і той факт, що деякі з учнів, не лише на відмінно засвоїли навчальний матеріал, а й пообіцяли, що вчитимуть правил своїх молодших братиків та сестричок. Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp