Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відомі деталі зустрічі міського голови Ужгорода з мітингувальниками

12 вересня 2018 р., 18:00

Мер просить припинити мітинги.

Сьогодні міській голова Ужгорода Богдан Адріїв зустрівся зустрівся зі стурбованими з приводу реконструкції мітингарями. Відтак очільник обласного центру зазначив, що капремонт набережної Нежалежності включає в себе прокладання асфальтної дороги від Лінгвістичної гімназії до мосту Масарика, покриття решта частин набережної не чіпатимуть, лише вирівняють та вирівняють, а тротуарну зону викладуть гранітом, - йдеться у матеріалі uzhhorog.net.ua.
Перед оснащенням велодоріжки міська влада проконсультується з велосипедистами та правоохоронними органами.

Мер закликав не протестувати, а дати підрядникам викласти 10-20 метрів набережної бруківкою та встановити кілька нових бордюрів, аби побачити різницю. Експертами Андріїв хоче запросити місцевих мешканців.

В іншій публікації uzhhorog.net.ua повідомляється про те, що під час зустрічі з громадськістю висловився і народний депутат України Роберт Горват, який зазначив, що йому боляче від того, що коїться на набережній, адже саме він був одним з ініціаторів того, щоб з бюджету виділили кошти.

«Я лише уявляю посмішки колег у парламенті, які радітимуть, якщо кошти у нас не освоєні. Ремонт цієї набережної – прощання з СРСР», - сказав Горват.
Він заявив, що хоче конструктивного діалогу з жиетлями про деталі: яка саме бруківка буде викладена, скільки вона коштує, вартість і умови доставки та інші питання.

Також Роберт Горват пригадав активістам їхні слова про те, що на попередній зустрічі з громадою були лише жителі поважного віку. «Щодо старійшин міста – неповага до них неприпустима, є люди, які будувати і будуватимуть місто. Які лобіювали і лобіюватимуть виділення коштів. Ми жили при різних епохах, ніхто не винен, що є так, як є. Але ця набережна для мене -- совок», - відзначив нардеп.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp