Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба на Донбасі: 24 обстріли, двоє поранених

14 вересня 2018 р., 08:35

Вночі військових обстріляли чотири рази

епаратисти чотири рази застосували озброєння, заборонене мінськими угодами, заявили в штабі ООС.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил були поранені двоє українських військових. Про це в середу, 22 серпня, повідомляє штаб ООС у Facebook.

Усього сепаратисти 24 рази відкривали вогонь по позиціях військових, в тому числі чотири рази з озброєння, забороненого мінськими домовленостями. Вони вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - і з озброєння БМП.

"Обстріли здійснювалися по захисниках населених пунктів Артема, Новотошківське, Кримське, Зайцеве, Залізне, Авдіївка, Новомихайлівка, Піски, Чермалик, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкине. Застосовуючи важке озброєння, противник обстріляв з мінометів калібру 120 мм позиції українських військ поблизу Залізного і Гнутового, а з мінометів калібру 82 мм - захисників Авдіївки і Чермалика", - йдеться в повідомленні.

Протягом ночі 22 серпня сепаратисти чотири рази відкривали вогонь по позиціях ООС в районах населених пунктів Павлопіль, Лебединське і Водяне. При цьому важке озброєння не застосовувалося.

Напередодні в штабі ООС пояснили просування в "сірій зоні" Донбасу. За словами командувача ООС Сергія Наєва, за три місяці проведення операції Збройні сили України повернули під свій контроль 15 кв. км території.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp