Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті багато грабіжників (ФОТО)

15 вересня 2018 р., 17:00

В Сваляві, Мукачево та Ужгороді затримали грабіжників.

Двох вуличних грабіжників, а також викрадачів велосипеда й грошей затримали працівники поліції в містах Ужгород, Мукачево та Свалява.

Про інциденти повідомили у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Так, повідомляється, що працівники кримінальної поліції міста Ужгород викрили 33-річного жителя Тячівського району, який підозрюється у відкритому викраденні мобільного телефону від жителя Ужгорода.

“Грабіжник перестрів жертву – 23-річного перехожого на нічній вулиці обласного центру й відібрав від нього мобільний телефон. Сам грабіжник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тепер же понесе її за скоєння грабежу (ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України)”, – йдеться у повідомленні.

Також, як інформували в поліції, у Мукачеві місцевий хлопець заснув вночі в парку на лавочці. Цим скористалася невідома особа, викравши від сплячого чоловіка мобільний телефон, банківську картку та документи. З карточки опісля зняли гроші в сумі 8000 гривень.

“В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Мукачева встановили особу нічного крадія та затримали його. Ним виявився 38-річний мукачівець. За фактом крадіжки (ст.185 ч.1 ККУ) поліція розпочала кримінальне провадження”, – інформували правоохоронці.

Крім того, в Мукачеві пограбували неповнолітнього.

“Невідома особа підійшла ввечері на вулиці до 16-річного жителя Іршавського району та під виглядом зателефонувати відібрала від жертви мобільний телефон вартістю 25 тисяч гривень. Батько юнака звернувся із заявою в поліцію, й працівники карного розшуку Мукачівської поліції спіймали грабіжника”, – сказано в повідомленні ВКП.

Встановлено, що даний злочин скоїв 21-річний мешканець Іршавського району. За фактом грабежу (ст.186 ч.2 ККУ) поліція розпочала розслідування.

Водночас повідомляється, що в Сваляві місцевий чоловік залишив на вулиці свій велосипед, пішовши у справах, а коли повернувся, то не знайшов його. Потерпілий звернувся в поліцію й викрадача велосипеда знайшли.

“Співробітники кримінальної поліції разом із дільничними офіцерами Свалявського відділення поліції встановили, що крадіжку велосипеда скоїв 55-річний свалявець. За даним фактом розпочато розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що відносно усіх чотирьох осіб, які скоїли грабежі та крадіжки, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють їх на можливу причетність до скоєння інших злочинів. Слідство у справах триває.

перший.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp