Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени затримали двох водіїв на підпитку

17 вересня 2018 р., 17:10

Один з них попадається не в перше.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в містах Берегово та Виноградово.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Suzukі», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом чужого автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення молодий чоловік взагалі не має. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Виноградів вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом іномарки перебував місцевий житель, який два тижні тому вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тоді від нього вилучили водійське посвідчення. Тепер водій знову був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp