Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустянку обіркали в інтернет-кафе

18 вересня 2018 р., 17:20

Крадія правоохонці затримали, речі повернулиися до власниці.

17 вересня до правоохоронних органів звернулася 64-річна пенсіонерка із заявою про те, що невідомий поцупив неї сумочку, яка лежала на столика адміністратора інтернет-клубу. Відтак, жінка жінка лишилася без грошей та банківської картки.

Поліянти затримали крадія: жінку обіркав 19-річний місцевий мешканець, проти якого неодноразово відкривали кримінальну справу.

Працівники поліції також з`ясували, що хлопець також причетний до вчинення ще одного майнового злочину – грабежу. У ході розслідування правоохоронці встановили, що мешканець райцентру вдень, близько 12.00 год, підбіг до 65-річної жінки і зірвав з її шиї золотий ланцюжок. Грабовану коштовність молодий чоловік того ж дня перепродав.

За обома фактами злочинів у поліції проводять розслідування за ознаками частини 1 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські перевіряють хустянина на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території міста. У справах триває слідство.





Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp