Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття приймало Чемпіонат ДЮФЛ України

18 вересня 2018 р., 17:45

Команди віддано боролися за першість

Відбулися два тури в чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України. У вищій лізі ДЮФЛУ в цьому сезоні маємо лише єдиного представника – ужгородський СДЮСШОР (мукачівський МФА за підсумками минулого сезону вилетів з еліти), чотири команди якого в цьому турі грали проти однолітків тернопільського ДЮСШ.

Команди U-14 та U-15 грали вдома на рідному стадіоні «Спартак». Команда наставника Миколи Фанти (U-14) доволі впевнено обіграла своїх тернопільських однолітків – 4:0. А в іншому домашньому протистоянні підопічні Тараса Вайданича (гравці СДЮСШОР U-15) здолали тернопільчан завдяки єдиному голу Крістіана Селеша. А на виїзді команда СДЮСШОР U-16 поступилася ДЮСШ (Тернопіль) – 2:4, а команда CДЮСШОР U-17 завдяки дублю Вадима Мердєєва перемагає господарів – 2:1.

Тож загалом команди СДЮСШОру вже мають 19 командних балів, що дозволяє доволі впевнено себе почувати серед еліти дитячо-юнацького футболу країни.

Продовжують свій переможний почин і команди мукачівської «Мункач футбольна академія», після стартових перемог над івано-франківським «Ураганом» мукачівці зуміли вибороти 6 залікових балів в поєдинках з однолітками УРДСШ-ДЮФК «Зінедін» (Ужгородський район). Нагадаю, що в першій лізі змагають команди лише в двох вікових групах U-15 та U-17. Тож у своєрідному закарпатському дербі, яке відбувалося на стадіоні в с. Середнє перемогу виборюють команди МФА – U-17 перемагає своїх візаві з рахунком – 4:1, а команда МФА U-15 завдяки єдиному м’ячу Віктора Трачука також бере максимум у цьому протистоянні.

Ще одна закарпатська команда, яка виступає в першій лізі ДЮФЛУ – ДЮСШ Тячів приймала вдома ФК «Миколаїв». Юнаки ДЮСШ U-17 здолали миколаївських гостей – 2:1, а команда U-15 зуміла переграти «Миколаїв" з рахунком – 6:0.

Тож в 4-й групі першої ліги МФА доволі впевнено лідирує з 12-ма командними балами. ДЮСШ (Тячів) у загальнокомандному заліку посідає 4-у сходинку, а «Зінедін» – на 8-й. Звісно, це лише стартові тури й основна боротьба ще попереду, але мукачівці зробли вагому заявку задля повернення до вищої ліги.

Семен МИХАЙЛИК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp