Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хлопця, який зґвалтував і вбив свою матір, посадили на 14 років (ФОТО)

19 вересня 2018 р., 08:25

Суд оголосив вирок вбивці власної матері.

Жителя Борисполя, який в 16-річному віці зґвалтував і вбив свою матір, суд засудив до 14 років позбавлення волі.

Апеляційний суд Київської області засудив до 14 років позбавлення волі жителя Борисполя, який в 16-річному віці зґвалтував і вбив свою матір. Про це у вівторок, 18 вересня, повідомляє прес-служба суду.

"За результатами апеляційного розгляду, колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області прийнято постанову, якою визначено покарання обвинуваченому у вигляді 14 років позбавлення волі", - йдеться в заяві.

Як уточнюється, суд першої інстанції засудив зловмисника до 11 років позбавлення волі. Сторона захисту подала апеляцію, просячи скасувати вирок і виправдати обвинуваченого. Зокрема, адвокат наполягав на тому, що частина доказів, представлених в суді, була отримана з порушенням норм КПК.

Крім того, він заявив, що суд не мав права призначати термін позбавлення волі в 11 років, оскільки обвинувачений на момент скоєння злочину був неповнолітнім.

Раніше слідство встановило, що в серпні 2015 року 16-річний на той момент підсудний, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, напав на власну матір, зґвалтував її і задушив. Його дії були кваліфіковані за статтями задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства і вбивство з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом.

Раніше в Маріуполі (Донецька область) суд засудив 32-річного чоловіка до довічного терміну ув'язнення за те, що він в стані алкогольного сп'яніння задушив свою знайому, а після, щоб приховати сліди злочину, задушив її сусідку і підпалив речі в квартирі.

Перед цим повідомлялося, що у Львівській області батько убив сина за зауваження про пияцтво.

Корреспондент.net 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp