Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Статистичні дані Закарпаття оприлюднили у формі щоденника

19 вересня 2018 р., 10:55

Сучасність статистики.

Видання містить широкий спектр статистичних показників соціально-економічного становища області у 2017 році порівняно з попередніми роками.

Про таке Закарпаття онлайн повідомили у ГУ статистики в Закарпатській області.

Інформація сформована за такими розділами: населення та міграція; ринок праці; доходи та умови життя; населені пункти та житло; освіта; охорона здоров’я та соціальний захист; культура, відпочинок, спорт і туризм; правосуддя та злочинність; навколишнє середовище та природні ресурси; національні рахунки; державні фінанси та кредит; ціни; Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України; енергетика; промисловість; сільське господарство, мисливство, лісове господарство, рибне господарство; будівництво; капітальні інвестиції; транспорт і зв'язок; зовнішньоекономічна діяльність; внутрішня торгівля; діяльність підприємств; наука та інновації.

Крім того, видання містить окремий розділ, у якому порівнюються основні показники соціально-економічного розвитку Закарпаття з показниками інших регіонів України.

Показники сформовано за видами економічної діяльності, видами продукції, більшість з них подано у розрізі міст обласного значення та районів області.

Кожен розділ містить методологічні пояснення та визначення економічних термінів. Для кращого сприйняття матеріал доповнено діаграмами та графіками.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp