Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спроба підкупу прикордонників (ФОТО)

19 вересня 2018 р., 16:45

Чоловік хотів обманом провезти телефони через лінею зіткненя.

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил про посилення боротьби з незаконним переміщенням товарів, військовослужбовці Донецького загону Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби, зі складу Об’єднаних сил, активно протидіють способам незаконного переміщення різноманітних товарів через лінію зіткнення.

Так, сьогодні на виїзд до тимчасово окупованої території України в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» прибув автомобіль «Мерседес» під керуванням громадянина України. Транспортний засіб рухався за маршрутом Маріуполь-Макіївка.

В ході спільної роботи прикордонників і працівників фіскальної служби, які діють у складі Об’єднаних сил, під час проведення поглибленого огляду автівки, української реєстрації, було виявлено під обшивкою салону кузова автомобіля мобільні телефони у кількості 69 одиниць різних відомих брендів.

Аби все ж таки перетнути лінію зіткнення з прихованими коштовними смартфонами, наш співвітчизник запропонував прикордонникам неправомірну винагороду у розмірі 1000 доларів США за сприяння у безперешкодному пропуску до тимчасово окупованої території України.

Наразі співробітниками прикордонного відомства негайно повідомлено представників Національної поліції в Донецькій області про вчинення кримінального правопорушення. Виявлені мобільні телефони передано працівникам ДФС встановленим порядком для прийняття правового рішення оцінювання вартості.

{g}
Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp