Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Печерський суд дав "добро" на арешт Жириновського, Шойгу, Зюганова, Миронова та Малафєєва

5 серпня 2014 р., 20:02

ГПУ готує документи про оголошення вказаних політиків у міжнародний розшук.

Печерський райсуд Києва задовольнив подання ГПУ про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту громадянам РФ Сергію Шойгу, Володимиру Жириновському, Геннадію Зюганову, Сергію Миронову та Костянтину Малафєєву. 

Вони підозрюються у фінансуванні терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР», а також у закликах до порушення територіальної цілісності України. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури. Крім того, суд виніс рішення щодо вилучення та арешту спеціального військового автомобіля «Тигр», який Жириновський подарував терористам «ЛНР». 

Водночас Генпрокуратура підготує та направить через Міністерство закордонних справ України до МЗС Росії відповідні документи в рамках надання двосторонньої правової допомоги щодо вручення вказаним особам повідомлень про підозру та необхідність їхньої явки для надання показів у відкритих проти них кримінальних провадженнях. Також ГПУ готуватиме документи про оголошення вказаних політиків у міжнародний розшук, підкреслили в прес-службі. 

Як повідомляв УНІАН, раніше МВС відкрило кримінальне провадження проти міністра оборони Росії Сергія Шойгу, депутатів Держдуми Росії Володимира Жириновського, Геннадія Зюганова, Сергія Миронова та бізнесмена Константина Малафеєва за підозрою у фінансуванні та організації незаконних збройних формувань на території України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp