Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті з’явиться екопоселення (ВІДЕО)

20 вересня 2018 р., 19:00

У рамках українсько-європейських угод.

Краса Карпатських полонин, користь лікарських рослин та збереження автентичності сільських територій… У рамках Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським союзом главою 6 передбачене співробітництво з питань навколишнього природного середовища. Зокрема, ідеться про збереження, розумне і раціональне використання природних ресурсів, підвищення економічної та екологічної ефективності, інтеграції природоохоронних політик, а також більшої продуктивності у результаті застосування сучасних технологій.

Так, у Полянській ОТГ на Закарпатті розпочинають реалізацію на своїй території великого проекту зі створення екопоселення та екологічного виробництва біодобавок на базі карпатських трав. Ідеться, окрім іншого, і про міжнародну наукову співпрацю. Як зазначають біологи, при створенні та реалізації амбітного проекту необхідно врахувати питання охорони природи, в тому числі збереження та захисту біологічного та ландшафтного різноманіття (еко-мережі).


Деталі - у відеосюжеті "Ужінформ":





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp