Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських дітей атакує кір (ФОТО)

21 вересня 2018 р., 10:55

На Закарпатті зафіксували 18-ть хворих на кір.

Вікторія Тимчик, завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань ДУ “ЗОЛЦМОЗ” України повідомляє, що діагноз кір уже встановлено у 18-ти пацієнтів. З них тільки одна школярка знаходиться на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій лікарні, пише департамент ОЗ Закарпатської ОДА.

За словами заступника головного лікаря дитячої лікарні Михайла Радя, життю дівчинки нічого не загрожує. У неї середня форма інфекції.

З’ясовуються обставини спалаху коруЯк ми вже повідомляли, у Горондівській загальноосвітній школі медики фіксують спалах кору. У зв’язку із розповсюдженням інфекції серед школярів прийнято рішення закрити навчальний заклад на карантин на 21 день.

3 107 випадків кору, з яких левова частка, 2 513 випадків, серед дитячого населення фіксують лікарі за поточний рік. Медики продовжують моніторинг епідемситуації.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp