Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для усунення червневого буревію необхідно майже 29,8 млн гривень

21 вересня 2018 р., 14:15

Експертний висновок щодо наслідків буревію, який пронісся Закарпаттям у червні.

Мінрегіон надав експертний висновок щодо наслідків буревію, який пронісся Закарпаттям у червні 2018 року. суду.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України надало експертний висновок щодо наслідків стихійного лиха, яке сталося на території Закарпаття 12-13 червня 2018 року.

Про це повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Згідно з висновками експертів на основі розгляду матеріалів Закарпатської ОДА, вартість робіт для здійснення заходів з ліквідації наслідків буревію складе майже 29,8 мільйонів гривень.

Йдеться про кошти для аварійно-відновлювальних робіт на автошляхах, соціальних об’єктах, адмінбудівлях, а також заходів із берегоукріплення в Іршавському, Тячівському та Хустському районах. Саме там буревій із градом наробив найбільше лиха.

Щоб скористатися вказаними грошима, Закарпаття чекає на відповідну постанову Кабінету міністрів України. У разі затягування процесу фінансування нагальних робіт із ліквідації наслідків негоди Закарпатській ОДА доведеться звернутися із позовом до суду, повідомили у прес-службі відомства.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp