Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті змагатимуться держслужбоці (ФОТО)

26 вересня 2018 р., 09:40

27 вересня.

У вівторок, 25 вересня, в Ужгороді у спорткомплексі «Юність» урочисто відкрили фінальний етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.
Учасників, яких з усіх регіонів України приїхало до Закарпаття близько 500 осіб, вітали в.о. голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас, представник Міністерства молоді та спорту України Олег Карась, начальник обласного управління молоді та спорту Віталій Ерфан, керівники профільних департаментів облдержадміністрацій.

{g}

– Два тижні тому в цьому ж комплексі ми урочисто відкривали фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», які вчетверте проводилися на Закарпатті. А сьогодні, так само вчетверте, Закарпаття приймає близько п’яти сотень державних службовців з усіх регіонів України, які протягом цих п’яти днів покажуть, що здатні інтенсивно займатися не тільки розумовою працею, але сильні й тілом і волею до перемог, – наголосив під час відкриття заходу Ярослав Галас. – Минулого року у форматі товариських зустрічей із мініфутболу до спартакіади долучилися й представники генеральних консульств Словаччини та Угорщини. Цього року їх тут немає, однак хочу повідомити, що в п’ятницю, 28 вересня, футбольна команда держслужбовців Закарпатської облдержадміністрації проведе товариський матч із командою Генерального консульства Угорщини в Ужгороді. І можете не сумніватися, що переможе!
Державні службовці змагатимуться у п’яти видах спорту – шахах, шашках, настільному тенісі, футзалі, волейболі. За підсумками кількаденних змагань кращі з кращих повезуть у свої області кубки та медалі переможців. Вже зараз організатори та суддівська бригада відзначили перехід змагань з аматорського на високий спортивний рівень. Кожна збірна заявила про себе не лише як команду, об’єднану зовнішніми атрибутами у вигляді спортивної форми, але й як професіоналів, які вже мають історію, здобутки і нагороди.
Нагадаємо, що Закарпаття четвертий рік поспіль приймає кращих спортсменів серед державних службовців України. Спартакіада – це видовищне спортивне дійство, яке має за мету пропагувати здоровий спосіб життя, розвивати найбільш популярні види спорту, покращувати міжрегіональні комунікації у структурі державної служби за допомогою фізичної культури і спорту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp