Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про службу на кордоні розповіли школярам Березнянщини

27 вересня 2018 р., 18:40

Сьогодні на центральній площі Великого Березного вперше відбувся цікавий та важливий захід – Ярмарок вакансій.

До акції, спрямованої на професійну орієнтацію молоді, долучились військовослужбовці Окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління. На запрошення Великоберезнянської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, вони разом з прикордонниками відділу «Великий Березний» розповідали місцевим школярам, що таке служба на державному кордоні та як стати захисником рубежів рідної країни. У рамках заходу усім, хто шукає роботу, а також дітям, які ще визначаються з обранням майбутньої професії, було надано вичерпну інформацію, як влаштуватись на військову службу за контрактом до лав Держприкордонслужби. Учасникам ярмарку також роздавали буклети та листівки з довідковим матеріалом.
Юнаки та дівчата жваво цікавились про правила прийому на військову службу за контрактом, а ті, хто вже сьогодні мріє носити зелений берет, були приємно здивовані, що вже у 18-річному віці, маючи атестат про повну середню освіту, вони можуть бути прийняті на військову службу за контрактом.

Стати прикордонником легко. Для цього лише потрібно зателефонувати за телефоном: 0939471579, 0679540077, 0663484710, або звернутись за адресами: місто м. Мукачево, вул. Недецеї 45, місто Чоп, вул.Головна, 55а.





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp