Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Японія відмовилася від переходу на літній час

29 вересня 2018 р., 18:00

Японія тимчасово відмовиться від літнього часу.

Влада Японії відмовилася від переходу на літній час до літніх Олімпійських ігор 2020 року, які пройдуть у Токіо.

Про це в суботу, 29 вересня, повідомляє Asahi Shimbun.

Проти переходу на літній час активно висловлювалася частина громадян. Вони заявляли, що зміна часу може призвести до небажаних наслідків для здоров'я населення, а також фінансових витрат.

У свою чергу, голова Торгово-промислової палати Японії Акіо Мімура сказав, що введення літнього часу стане занадто дорогим контрзаходом проти спеки.

Глава уряду Японії Сіндзо Абе 7 серпня заявив, що розгляне можливість пересунути стрілки годинника в країні на одну-дві години вперед, щоб допомогти спортсменам і глядачам врятуватися від спеки. З відповідним проханням до нього в кінці липня звернулися голова організаційного комітету Олімпійських ігор Есіро Море і генеральний секретар Тосіро Муто.

Раніше стало відомо, коли ЄС скасує перехід на сезонний час. Нагадаємо, понад 80% учасників опитування, проведеного Єврокомісією, проголосували за скасування переходу на зимовий і літній час.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp