Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського Героя нагородили орденом "За мужність"

6 серпня 2014 р., 18:21

Героя нагородили орденом посмертно.

В Україні запрацювала віртуальна "Книга пам'яті загиблих", тих, хто воював та загинув за єдину Україну. Тут вміщено інформацію про загиблих військових під час АТО. Повідомляє beregszasz.com.ua
Серед цих героїів є ім'я і берегівчанина Роланда Поповича, якого застрелили 14 червня під час охорони блокпосту поблизу Луганська. 

Тут також йдеться, що Указом президента України № 619/2014 від 26.07.2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

У книзі пам'яті можна "покласти" віртуальні квіти загиблому або опублікувати якісь спогади чи важливі деталі (інформацію), додати, або замінити фотографії.
Проект memorybook.org.ua запустили 25 липня. 

Зараз він містить інформацію про більш, ніж 500 загиблих військовослужбовців — ім'я, прізвище, рід військ, звання, обставини загибелі — і, на жаль, постійно доповнюється. Автор проекту — Максим Попов, директор представництва німецької шпалерної фабрики РАШ в Україні. Книгою пам'яті займається у вільний від роботи час і абсолютно на добровільних засадах. До цього робив проект, присвячений Небесній сотні.

beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp