Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з «Дороги життя» проходили реабілітацію та відпочивали у Словаччині (ФОТО)

4 жовтня 2018 р., 11:40

Протягом трьох тижнів група вихованців Медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» відпочивала в м. Грань Требішевського округу Словаччини.

 

Відпочинок відбувався протягом серпня-вересня цього року. Діти разом із вихователями перебували у чудовому місці, яке розташоване в лісі і в якому створені всі умови як для реабілітації дітей із особливими потребами, так і для їхнього відпочинку. Кімнати психологічної допомоги, релаксації, три басейни, ігрові майданчики – все це було до послуг ужгородських дітей. А ще екскурсії, зокрема, поїздка в Кошицький зоодінопарк, яка залишила незабутні враження у вихованців Центру.
За цей час ужгородці потоваришували зі своїми словацькими ровесниками, влаштовували спільні вистави, конкурси, ігри. Тож, повертаючись додому, зізнаються, що хотіли б якнайскоріше повернутися в цей чудовий світ, де панують любов, щирість та злагода.
Залишилося додати, що цей проект став можливим за сприяння справжніх благодійників – Ужгородського та місцевого словацького Ротарі-клубів, які організували відпочинок дітей та зробили все можливе, аби він пройшов гарно й весело.
Деякі моменти перебування вихованців «Дороги життя» у Словаччині - у світлинах Оксани Кривки.
Людмила Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp