Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москалькова розповіла про стан Сенцова

4 жовтня 2018 р., 12:34

Уповноважений України з прав людини заявила, що український режисер приймає поживні суміші внутрішньовенно і у вигляді порошку.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявила, що стан здоров'я Олега Сенцова "стабільний", йому "скориговано програму лікування". Про це Москалькова розповіла у четвер, 4 жовтня, коментуючи результати обстеження Сенцова, повідомляє Радіо Свобода."З приводу стану здоров'я Сенцова - він знаходиться під постійним наглядом лікарів безпосередньо в колонії в Ямало-Ненецькому окрузі і цивільних лікарів. Останнє обстеження було кілька днів тому, було скориговано його лікування", - сказала вона.Москалькова також заявила, що "Сенцов приймає поживні суміші внутрішньовенно і приймає у вигляді порошку інші поживні суміші"."Лікарі вважають, що його стан здоров'я стабільний. Я цю інформацію отримую в щоденному режимі від уповноваженого в Ямало-Ненецькому автономному окрузі, від начальника колонії", - підкреслила вона.Раніше адвокат заявляв, що у Сенцова серцева недостатність і ревматизм.Нагадаємо, Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду позов Сенцова.ЄСПЛ надав термін уряду РФ до 16 січня 2019 року подати свій письмовий висновок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp