Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Компанія з України поставляла матеріали для Кримського моста - СБУ

5 жовтня 2018 р., 08:25

Компанія з України налагодила збут щебеню в РФ.

Керівництво українського підприємства організувало 25 поставок щебеню в РФ загальною масою 28 тисяч тонн.

Служба безпеки України викрила факти протиправного постачання в Росію щебеню для будівництва Керченського мосту. Про це в четвер, 4 жовтня, повідомила прес-служба відомства.

За даними СБУ, керівництво одного з українських підприємств, яке здійснює видобуток щебеню, налагодило його постачання російській стороні.

Зазначається, що видобуток проводився без необхідної дозвільної документації в кар'єрах, власником яких є громадянин РФ. Реалізація щебеню, зокрема, проводилася через посередників російської компанії, яка є дочірньою структурою ВАТ Мостозалізобетонконструкція.

В СБУ встановили, що дане підприємство при закупівлі продукції українських постачальників виконувало роботи з будівництва Керченського моста. Всього в Росію було здійснено 25 поставок щебеню загальною масою 28 тисяч тонн.

Слідство вбачає в діях українських компаній ознаки підтримки російської адміністрації в анексованому Криму. За даними фактами розпочатого кримінальне провадження.

Правоохоронці провели обшуки в приміщеннях адміністрації кар'єрів і за місцем фактичного проживання директора українського підприємства. При цьому, як зазначили в СБУ, були вилучені документи, що підтверджують фінансово-господарські операції з російськими структурами, які діють в анексованому Криму.

Нагадаємо, 3 жовтня в місті Гнівань Вінницької області невідомі увірвалися в кабінет міського голови Володимира Кулешова і облили його кров'ю.

Активісти звинуватили мера в тому, що при його заступництві місцевий кар'єр поставляв до Росії сировину на будівництво Керченського моста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp