Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

РНБО анонсує масштабні навчання в Азовському морі

5 жовтня 2018 р., 09:15

Україна нарощує морські сили в Азовському морі.

Україна нарощує морські сили, значно посилює берегову охорону і авіаційну компоненту.

Українські військові планують провести широкомасштабні навчання в Азовському морі. Про це на прес-конференції в четвер, 4 жовтня, заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє Укрінформ.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів про те, що Росія планує провести навчання незабаром в Азовському морі і які дії України будуть у зв'язку з цим.

"Хочу надати інформацію, про яку я нікому ще не розповідав, що українські військові також планують провести серйозні вчення в Азовському морі", - сказав Турчинов.

Він зазначив, що в Азовському морі у відповідь на дії Росії відбувається нарощування військових компонентів. За його словами, нарощуються морські сили, значно посилюється берегова охорона і авіаційна компонента. Турчинов також зазначив, що Україна готова відповідати на будь-які провокації.

Як повідомлялося, в кінці вересня ВМС завершили військові навчання в Азовському морі.

Раніше українське пошуково-рятувальне судно A500 Донбас і морський буксир A830 Корець пройшли з Одеси до Бердянська, де стали основою нової військово-морської бази українського флоту на Азовському морі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp