Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наразі на Донеччині тривають важкі бої

6 серпня 2014 р., 20:32

Становиче сепаратистів - критичне.

Сепаратисти повідомляють про важкі бойові дії на низці напрямків у Донецькій області.У самопроголошеній ДНР повідомляють про критичне становище позицій сепаратистів на Донбасі.

Прес-служба ДНР повідомляє, що вранці 6 серпня українська армія відновила наступи у напрямку між містом Сніжне та населеним пунктом Дмитрівка здійснивши прорив масою танків до населеного пункту Латишеве і далі на Розсипне. "Наші підрозділи ведуть важкі бої у напівоточенні", - сказано в повідомленні.

Сепаратисти також повідомляють, що водночас сили АТО здійснили атаки на Дмитрівку з боку Дякового з метою з'єднання оточеного там угруповання з основними силами ДНР.

ЗА ТЕМОЮУ Кіровському районі Донецька чутні вибухи17:45"Протягом ночі і першої половини дня українські війська вели обстріли міст Шахтарськ, Торез і Сніжне з важкої артилерії, у тому числі з використанням РСЗВ “Смерч”. Є великі руйнування, пожежі і жертви серед мирного населення", - повідомляють сепаратисти.

У ДНР також говорять, що в районі населеного пункту Придорожнє ударом артилерії розгромлений блокпост сил АТО.

"Бої на всіх напрямки тривають. Обстановка залишається критичною для ополчення ДНР", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сепаратисти повідомили про відступ із Мар'їнки. "Південніше Донецька противник остаточно вибив наші підрозділи із селища Мар'їнка. Загони ополчення відступили у Петровський район міста Донецька", - повідомили в ДНР.

Даних про кількість втрат з боку сепаратистів або сил АТО на даний момент немає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp