Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тайник порушнику не допоміг (ФОТО)

6 жовтня 2018 р., 12:00

Не провіз сигарети.

Сьогодні вночі під час огляду легкового автомобіля «Renault» прикордонники пункту пропуску «Ужгород» виявили тайник, облаштований для незаконного переміщення цигарок. 

{g}

У ході перевірки транспортного засобу, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання його конструктивних особливостей. Отож, прикордонники спрямували легковик на поглиблений огляд, у ході якого спільно з фіскалами виявили тайник, облаштований у багажному відсіку автомобіля під саморобним сидінням з декоративною обшивкою. 

Доступ до нього став можливий після демонтажу сидіння та обшивки. У сховку 63-річний українець намагався перемістити через кордон 528 пачок цигарок різних марок. Як результат, контрабандні сигарети та легковий автомобіль «Renault» 2000 року у нашого співвітчизника вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату складає понад 100 тисяч гривень. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp