Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Померла Монсеррат Кабальє

6 жовтня 2018 р., 12:08

Смерть сталася у лікарні в Барселоні.

В Барселоні зранку, 6 жовтня, в лікарні у віці 85 років померла легендарна оперна Легендарна оперна діва Монсеррат Кабальє госпіталізована у Барселоні - ЗМІ співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомляє La Vanguardia. Іспанська співачка перебувала у лікарні Сан-Пау від середини вересня. Її стан був досить важкий, адже протягом останніх років вона хворіла і перенесла низку хірургічних втручань. Останні десять років вона пересувалася з милицями або на візку, адже після автокатастрофи 2002 року мала проблеми з ногами.

 Навіть у 80-річному віці Монсеррат Кабальє продовжувала подорожувати світом, даючи разом з донькою Монсеррат Марті концерти. А 2012 року співачка відсвяткувала 50-річчя кар'єри в оперному театрі "Лісео". А в квітні цього року Монсеррат Кабальє у Києві відсвяткувала 85-річчя з Осадчою, Матвієнко та Камалією Кабальє відсвяткувала своє 85-річчя у Києві. Співачку вітали в одному зі столичних п’ятизіркових готелів. Прилетіла вона разом зі всією родиною - донькою Монсі та 6-річною онукою Даніелою. Перед журналістами вона була постійно поряд із зірковою бабусею і тримала її за руку. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp