Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині встановлять пам’ятник загиблим в авікатастрофі далекого 44 року

7 серпня 2014 р., 08:55

25 серпня 70 років тому у селі Чорний потік розбився літак на борту якого перебувало 15 чоловік.

Сьогодні, 6 серпня, під керівництвом начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Ганни Матіко, відбулася нарада щодо відкриття пам’ятного знаку на місці катастрофи радянського літака 25 серпня 1944 року в селі Чорний Потік, урочище Гробище. Про це повідомляє Іршавська РДА.

Присутніми були Чорнопотіцький сільський голова Євген Манайло, головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Вікторія Маргіта, методисти РБК та представники громади с. Чорний Потік.

Учасниками зібрання обговорено організаційні питання по підготовці до відкриття пам’ятного знаку та вшанування жертв катастрофи (четверо чоловік екіпажу літака та одинадцять десантників). Захід запропоновано провести 21 серпня 2014 року о 13.00 годині за київським часом, безпосередньо на місці трагедії в с. Чорний Потік, урочище Гробище.

В ході наради було визначено план та порядок проведення заходів щодо належного вшанування цієї трагічної дати в історії нашого району. Зокрема, заплановано відкриття пам’ятного знаку на місці падіння літака, покладання квітів від керівництва району й громади та поминальна панахида за загиблими в катастрофі. В результаті проведення наради, присутнім були надані відповідні доручення щодо організаційних питань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp