Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ готовий прийняти майбутніх випускників на навчання (ФОТО)

9 жовтня 2018 р., 14:40

Випускники ужгородських шкіл завітали на день відкритих дверей до УжНУ.

Сьогодні в Ужгородському національному університеті - День відкритих дверей. Урочиста зустріч із майже шістьма сотнями майбутніх випускників освітніх закладів міста відбулася в ректораті вишу. На захід завітали керівники шкіл, проректори, декани та викладачі факультетів.
Розпочали зустріч із вітального слова ректора УжНУ Володимира Смоланки, який зазначив: «Торік ми вперше провели зустріч із учнями ужгородських шкіл і вирішили зробити це традицією. Тому радий вітати, я сподіваюся, наших майбутніх студентів, а також присутніх тут партнерів з Ужгородської міської ради, з якими в нас хороша співпраця. Навчання в УжНУ дає змогу не тільки здобувати нові знання, а й подорожувати, знайомитися з цікавими людьми, отримувати нових друзів».
Володимир Іванович додав, що УжНУ має близько сотні іноземних партнерів-вишів: від країн-сусідок до США.
Ректор також привітав тих учнів ужгородських шкіл, які цьогоріч стали переможцями обласних олімпіад, показали високий рівень у Малій академії наук України.

До школярів звернувся й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв: «У вас, майбутніх випускників, зараз дуже відповідальний час: маєте прийняти важливе рішення, яке може стати запорукою вашого успіху у майбутньому.
Ми зараз знаходимося в найбільшому, найпотужнішому науковому закладі Закарпатської області, в УжНУ можна здобути різні спеціальності, а завдяки співпраці вишу з іноземними партнерами матимете ще більші можливості для реалізації свої задумів. Сподіваюся, у вересні наступного року будемо вас вітати тут уже як студентів».

Далі школярі поїхали на факультети, які їх цікавлять. Майбутні абітурієнти змогли поспілкуватися з керівництвом університету, викладачами, керівниками органів студентського самоврядування, представниками компаній-роботодавців, студентами. А також отримали інформацію про умови вступу до вишу у 2019 році, консультації щодо новацій вступної кампанії, більше дізнатися про міжнародні освітні проекти і програми та студентське дозвілля.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp