Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибухи в Ічні: у чотирьох населених пунктах працює Червоний Хрест

11 жовтня 2018 р., 08:25

Доставка гумдопомоги від Червоного Хреста в Чернігівську область.

Співробітники Товариства Червоного Хреста України працюють у Прилуках, Парафіївці, Южненському і Ніжині Чернігівської області.

У Чернігівській області волонтери і співробітники Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) розгорнули свою діяльність у Прилуках, Парафіївці, Южненському і Ніжині у зв'язку з виникненням надзвичайної ситуації з пожежею і вибухами на військових складах під Ічнею. Про це в середу, 10 жовтня, повідомляє Укрінформ.

"Волонтери і співробітники Чернігівської області на чолі з головою працюють у чотирьох локаціях: Прилуки, Парафіївка, Южненське і Ніжин з перших годин виникнення надзвичайної ситуації. До допомоги приєдналися волонтери і голова Сумської обласної організації, які забезпечили з власних запасів на випадок надзвичайної ситуації предмети першої необхідності і надавали підтримку Центру Червоного Хреста в м. Прилуки в розподілі допомоги серед постраждалого населення протягом доби", - йдеться в повідомленні.

У ТЧХУ розповіли, що на місцях відбувається збір допомоги від місцевого населення, зокрема теплого одягу і взуття.

"10 жовтня були закуплені продукти харчування (м'ясні консерви, паштет, гречка, масло, солодощі, печиво, чай і цукор) загальною кількістю близько 500 найменувань для передачі в школу в Парафіївці, яка прийняла велику кількість евакуйованих", - заявили в товаристві.

До того ж з недоторканного запасу Червоного Хреста було виділено і доправлено в місця перебування евакуйованих осіб постільну білизну (600 шт.), дитячі гігієнічні набори (650 шт.), ковдри (500 шт.), підгузники (300 шт.) і гігієнічні набори (до 200 шт.) для дорослих.Нагадаємо, у ніч на 9 жовтня виникла пожежа поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про халатність. СБУ розглядає три версії причин надзвичайної події на арсеналі під Ічнею.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp