Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція Хмельниччини зустрілася з випускниками Ужгорода

11 жовтня 2018 р., 15:30

Те, що важливо знати!

З презентаціями про свій виш прибули на Закарпаття викладачі Національної академії Держприкордонслужби імені Б.Хмельницького. Керівний склад кафедри іноземних мов ознайомив учора одинадцятикласників усіх шкіл міста з умовами вступу та навчання в академії. З цією метою школярі завітали до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 ім.Д.Габора, що розташована у центрі Ужгорода. Організувати зустріч військовим допомогли фахівці Закарпатського обласного центру зайнятості.

Під час презентації професор Андрій Янковець зауважив, що одним із ключових моментів, на який варто звернути увагу абітурієнтам та їхнім батькам, є те, що навчання майбутніх прикордонників в академії здійснюється на умовах повного державного забезпечення, а це – якісне навчання, повноцінне триразове харчування, проживання у комфортабельних гуртожитках, забезпечення повним комплектом форменого одягу та кваліфіковане медичне обслуговування. Після успішного завершення чотирирічного курсу випускники вишу гарантовано призначаються на офіцерські посади в органах охорони кордону і розпочинають кар’єру офіцера. При цьому, будь-яка офіцерська посада у прикордонному відомстві передбачає гідне грошове забезпечення.

Начальник кафедри Ігор Яремчук також розповів, що абітурієнти мають можливість обрати одну з п’яти спеціальностей, а саме: «Безпека державного кордону», «Автомобільний транспорт», «Правоохоронна діяльність», «Телекомунікації та радіотехніка», «Філологія (іноземна)», «Психологія» та «Право».

Наприкінці зустрічі офіцер окремтого регіонального центру комплектування Андрій Крутоус розповів дівчатам та юнакам, що вступити до академії можуть не лише випускники шкіл, а й діючі військовослужбовці, які проходять службу на сержантських посадах. При цьому, грошове забезпечення, яке вони отримували у підрозділах охорони кордону, зберігається протягом усього курсу навчання.

Докладніше про вступ в академію можна дізнатись на офіційному сайті навчального закладу www.nadpsu.edu.ua або за телефонами 0679540077, 0663083710 окремого регіонального центру комплектування у місті Мукачево, який знаходиться за адресою: вул. Недецеї, 45, або в Чопі за адресою: вул.Головна, 55а.

{g}
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp