Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці відвідали навчальні заклади Мукачівщини та Свалявщини

11 жовтня 2018 р., 19:00

Поліція навчала учнів дисципліні.

 

Про належну поведінку та недопущення порушень дисципліни в школі, а також про відповідальність за вчинення протиправних та протизаконних діянь розповіли працівники поліції району учням Лохівської школи та свалявським ліцеїстам.

Вчора, 10 жовтня працівники поліції Мукачівського району інспектор ювенальної превенції та дільничний поліцейський відвідали Лохівську загальноосвітню школу, де провели правовиховні лекції з учнями молодшої та старшої ланки.

Правоохоронці під час уроку розповіли дітям про їх права та обов’язки, поговорили про види правопорушень та відповідальність за їх вчинення. Актуальною для учнів стала тема булінгу.

Поліцейські звернули увагу молодшої ланки на необхідності дотримання правил дорожнього руху, зокрема, дорогою до школи та додому, а також інші вимоги дорожньої абетки.

Профілактичну бесіду із порушниками дисципліни Свалявського професійного будівельного ліцею провела інспектор ювенальної превенції Свалявського відділення поліції Мирослава Іляшевич. Поліцейська спільно із заступником по виховній роботі ліцею та керівником служби у справах дітей та сім’ї окремо поспілкувались з кожним учнем, які систематично порушують дисципліну.

Ювенальний працівник нагадала юним порушникам права і обов’язки неповнолітніх, а також порадила дотримуватись культури спілкування із однолітками. Детально пояснила, яка саме відповідальність чекатиме на неповнолітнього в разі скоєння правопорушення та до яких негативних наслідків може призвести погана поведінка, як у навчальному закладі, так і по за його стінами.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp