Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко відвідав позиції ЗСУ на Донбасі

12 жовтня 2018 р., 23:05

Президент подякував військовим за службу на передовій і вручив сімом військовослужбовцям ордени.

Президент України Петро Порошенко відвідав передові позиції Збройних сил на Донбасі, де вручив морським піхотинцям державні нагороди за особисту мужність, самовіддані дії та високий професіоналізм, виявлені в захисті суверенітету і територіальної цілісності України.

"Глава держави відвідав позиції Збройних сил на нулі і вручив сімом військовослужбовцям ордени Богдана Хмельницького III ступеня, чотирьом - ордени За мужність III ступеня, і одному - медаль За військову службу Україні", - інформує прес-служба президента в п'ятницю, 12 жовтня.Порошенко подякував військовим за службу на передовій."За ці чотири з половиною роки нам з вами вдалося створити нові Збройні сили і вдалося створити нову морську піхоту. І з новими беретами, і з новим бойовим духом, і з новими традиціями. Морську піхоту, яку боїться ворог і якій довіряє український народ", - сказав він.Під час спілкування з військовими президент нагадав, що відвідував морських піхотинців разом з нині покійним сенатором США Джоном Маккейном, який був сильно вражений мужністю українських воїнів."Я дійсно вдячний, тому що сьогодні український народ вірить… Упевнений, довіряє Збройним силам України, морській піхоті свою безпеку, свій спокійний сон", - сказав Порошенко.Як повідомлялося, напередодні під час візиту до Хмельницької області Порошенко наказав військовим на Донбасі вогнем у відповідь застосовувати всі сили і засоби.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp