Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тернопільській області чоловік загинув від падіння зі сходів

12 жовтня 2018 р., 23:11

Нетверезий чоловік, піднімаючись на другий поверх готелю, не втримав рівновагу і полетів вниз. Травми виявилися несумісними з життям.

У Тернопільській області 11 жовтня в місті Борщів стався нещасний випадок у місцевому готелі: загинув чоловік, впавши зі сходів. Про це в п'ятницю, 12 жовтня, повідомляє прес-служба обласної поліції.Відзначено, що клієнт готелю, будучи в нетверезому стані, впав зі сходів."Чоловік, піднімаючись на другий поверх, не втримав рівновагу і полетів вниз. Медикам не вдалося врятувати чоловіка. Травми виявилися несумісними з життям - він помер ще до приїзду швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.За даними відомства, для встановлення остаточної причини смерті тіло направили в морг для проведення судмедекспертизи.Як згодом з'ясували правоохоронці, загиблий - 47-річний житель сусідньої області, приїхав у Тернопільську область в робочих питаннях. Деталі події встановлюються.Раніше в Чернівецькій області в парку ім. Ю. Федьковича в місті Сторожинець сталася трагічна подія - юнак, катаючись на гойдалці, впав із неї, травмувався і пізніше помер по дорозі в лікарню.Також повідомлялося, що в Тернополі 21-річний хлопець випав з тераси ресторану на шостому поверсі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp