Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сепаратисти п'ять разів застосували заборонену зброю - штаб

13 жовтня 2018 р., 22:25

ЗСУ контролюють ситуацію в районі проведення ООС.

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку нинішньої доби сепаратисти 11 разів порушили режим припинення вогню, п'ять разів застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні у суботу, 13 жовтня.

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Були обстріляні позици ЗСУ в районі населених пунктів Кримське, Вільно, Катеринівка, Троїцьке, Чермалик, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Протягом дня вогневий вплив із мінометів 82-го калібру ворог здійснював на захисників Вільного, Троїцького і Лебединського. У разі загрози життю і здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Нагадаємо, за добу 12 жовтня на Донбасі зафіксували 26 обстрілів із боку сепаратистів, в тому числі чотири рази з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Був поранений один боєць ЗСУ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp